Bijela vina

Traminac Iločki podrumi (vrhunsko) 0,75l – 180,00 kn

Vino krasi vrlo intezivna boja starog zlata. Miris je također vrlo intezivan, muškatni, te miris ruže. Okus je pun, sadržajan, bogat, svjež i potentan. Dugo traje u ustima. Njegova skladnost i elegancija čine ga iznimno ugodnim aperitivom, prikladnim za birana jela od bijelog mesa i ribe, a najbolje pristaje uz lagane deserte.

Chardonnay Iločki podrumi (vrhunsko) 0,75l – 175,00 kn
Suho bijelo vino, zeleno žute boje, kristalnog odsjaja. Okus je pun i harmoničan, gotovo idelanog omjera alkohola i kiselina. Lijepo izražen sortni buke, koji je svojstven ovoj sorti. Odlično pristaje uz jela od bijelog mesa i ribe, te uz birane sireve i deserte.
Graševina Iločki podrumi (vrhunsko) 0,75l – 160,00 kn (0,15l – 32 kn)
Vino krasi duboka žuto-zelenkasta boja te je vrlo gusto. Snažnog i složenog intezivnog mirisa koji podsjeća na prezrelo voće i to na marelicu i med. Okus je pun, bogat, harmoničan i kompleksan, te je vino meko i pitko. Odlične je kondicije i spremno za piti, ali i za čuvati. Sadržajno je bogato i suptilno vino. Njezina podatnost i prilagodljivost raznim vrstama jela od bijelog mesa, te plemenite morske ribe, čine ju nezamjenjivom i raskošnom sastavnicom svakog gurmanskog užitka.
Graševina Belje (vrhunsko) 0,75l – 160,00 kn
Zelenkaste je boje sa žućkastim odsjajem. U dubokom i profinjenom okusu dominira zelena jabuka i profinjena mineralnost. Svježe, elegantno, dobro strukturirano vino sa laganom gorčinom na kraju, koje dugo traje u ustima.
Chardonnay Belje (vrhunsko) 0,75l – 185,00 kn
Vino krasi svijetla zelenkasto žuta boja s jasnim zelenim tonovima. Miris je intezivan, voćni sa notama orašastog voća. Snažne je i bogate strukture tijela, elegantno je i svježe. U ustima je živo s ugodnom kiselošću, kremasto i toplo.
Sauvignon Gaj Mladina (vrhunsko) 0,75l – 160,00 kn (0,15l – 32 kn)
Vrhunsko poluslatko vino vinogorja Plešivica. Krasi ga cvjetno voćna aroma koja podsjeća na bazgu i citruse. Odlično se sljubljuje uz jaka, aromatična jela. Bogatog je i skladnog okusa, te dugog završetka.
Malvazija Festigia Laguna (vrhunsko) 0,75l – 160,00 kn (0,15l – 32 kn)
Vina Laguna Festigia predstavljaju vrhunac te najznačajnije istarske sorte. U 2011. godini ljeto je bilo iznimno toplo i zreli su grozdovi ručno brani vrlo rano, zatim su naglo hlađeni kako bi zadržali voćne i cvjetne arome malvazije, a pravu katarzu na kraju priče osigurale su arome bagremova meda.
Traminac Iločki podrumi (vrhunsko) 0,75l – 180,00 kn

Vino krasi vrlo intezivna boja starog zlata. Miris je također vrlo intezivan muškatni te miris ruže. Okus je pun, sadržajan, bogat, svjež i potentan. Dugo traje u ustima. Njegova skladnost i elegancija čine ga iznimno ugodnim aperitivom, prikladnim za birana jela od bijelog mesa i ribe, a najbolje pristaje uz lagane deserte.

Crvena vina

Cabernet Sauvignon Belje (vrhunsko) 0,75l – 180,00 kn (0,15l – 36 kn)
Snažnoj kompleksnosti i osobnosti mirisa doprinose i lijepo usklađene arome kave i tamne čokolade, duhana i vanilije. U ustima je mekano, savršenog balansa između voćnosti, pikantnosti alkohola i zadimljenosti začina.
Merlot Festigia (vrhunsko) 0,75l – 180,00 kn (0,15l – 36 kn)
U vinogradima zapadne Istre, s toplom zemljom hlađenom obalnim povjetarcima, merlot zadržava skromnost čak i kad je ljeto sveobuhvatno. Tako je ovaj Merlot zaokružen, no podatan, punog tijela uz sočnu kiselinu zaslužnu za elegantnu završnicu – kako na nepcu tako i u posebnim prilikama.
Castello Festigia (vrhunsko) 0,75l – 190,00 kn
Izražene arome na miješano bobičasto voće, note papra i hrasta, te svilenkast okus i trajnost arome rezultat su harmoničnog sjedinjenja ovih dviju sorti. Ljubitelji Castella poslužuju ga uz jela od govedine, poput carpaccia i tartar bifteka, zajedno s najfinijim istarskim tartufima.
Frankovka Iločki podrumi (vrhunsko) 0,75l – 175,00 kn
Duboke rubinski crvene boje, bistro i gusto. Miris je izražen, sortni, u pozadini se nenapadno naziru vanilija i zrelo crno bobičasto voće te tamna čokolada. Odlično pristaje uz hladna predjela.
Postup Donja Banda (vrhunsko) 0,75l – 190,00 kn (0,15l – 38 kn)
Vrlo elegantno, bogato, strukturno vino koje plijeni pozornost svojom harmonijom i strukturom, a posebno svojom širinom aromatskih polja koja otvaraju buke zrelih šljiva.
Kapistran Iločki podrumi (vrhunsko) 0,75l – 175,00 kn
Vrhunsko je crveno vino dobiveno sljubljivanjem visokokvalitetnih crnih sorti frankovke i cabernet sauvignona. Vino nastalo nakon berbe  iz 2012. godine je duboke rubinsko crvene boje. U ustima ćete ga osjetiti kao lagano vino, skladnog tijela sa mirisom kupine i okusom mekih tanina.

Pjenušava vina

Poj Zlatni Mladina 0,75l – 150 kn (0,10l – 20 kn)
Poj je pjenušac dobiven klasičnom metodom sekundarnog vrenja u boci, odnosno istom metodom kojom se dobivaju i francuski šampanjci. Žućkaste je boje sa zelenskastim odsjajem, a njegovo dugotrajno , fino i sitno perlanje dokazuje kvalitetu ovog pjenušca. Poj miriše na brioš i orašasto voće, a okus mu je pun i snažan.

Desertna vina

Principovac Traminac kasna berba 0,5l – 200 kn (0,10l – 40 kn)

Vina kuće

Iločki podrumi Graševina 0,75l – 80 kn (0,2l – 16 kn)
Cabarnet Sauvignon/Frankovka 0,75l – 80 kn (0,2l – 16 kn)